Τετάρτη 27 Ιαν 2021
Εκτύπωση

Η Εταιρία

piccors-companyΗ Piccors είναι μία ανεξάρτητη ανώνυμη εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην περιοχή των Αθηνών. Οι ιδρυτές της, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες επιχειρησιακές ανάγκες πληροφορικής της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, δημιούργησαν αυτό το επιχειρηματικό κέντρο υπεροχής, με σκοπό την παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου λύσεων τεχνολογίας αιχμής.

Στην Piccors, το όραμά μας είναι "Καινοτόμες λύσεις, πλήρως προσαρμοσμένες σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, για κάθε οργανισμό". Με την μακρόχρονη εμπειρία μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η μοναδική προσέγγιση που οδηγεί στη μεγιστοποίηση του οφέλους επένδυσης για τον πελάτη.

Αν συνοψίσουμε τη φιλοσοφία μας σε μία λέξη, τότε αυτή θα ήταν "Αρίστευση". Η πρόθεσή μας είναι να παρέχουμε το συνδυασμό της μέγιστης ποιότητας και καινοτόμου τεχνολογίας, και να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα που μεγιστοποιούν την προστιθέμενη αξία των λύσεών μας για τον πελάτη. Στην Piccors Πιστεύουμε στην Ποιότητα και όχι στην Ποσότητα.

Οι αξίες μας στηρίζονται σε 2 άξονες:

  •     Καθαρές και Τίμιες σχέσεις
  •     Ομαδικότητα και Συνεργασία

Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στους πελάτες, στους υπαλλήλους, στους προμηθευτές, και στους συνεργάτες, είναι το θεμέλιο για την επιτυχία οποιουδήποτε στόχου/έργου, ακόμα και του πιο μικρού. Η ομαδικότητα και η συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας τόσο από την πλευρά του προμηθευτή, όσο και από την πλευρά του πελάτη, είναι στοιχειώδης προϋπόθεση για τη μεγιστοποίηση της ποιότητας των παραδοτέων. Όλες αυτές οι αξίες παρέχουν το απαραίτητο περιβάλλον για ένα έργο, έτσι ώστε να μπορεί να παραδοθεί στην ώρα του, εντός προϋπολογισμού και με την αναμενόμενη και απαιτούμενη βέλτιστη ποιότητα λειτουργίας.

Οι στόχοι μας είναι:

  • Η παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας λύσεων, προσανατολισμένων αποκλειστικά στις ιδιαίτερες και μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.
  • Η παροχή υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών.
  • Η προσφορά τεχνολογιών και μεθοδολογιών αιχμής.
  • Οι προσφερόμενες λύσεις, όχι μόνο να καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες του πελάτη, αλλά να του δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα να ακολουθήσει εύκολα τους γρήγορους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η Piccors σχηματίζει πάντα ομάδες αποτελούμενες από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες, με αποδεδειγμένη ευρεία παγκόσμια εμπειρία στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, οι οποίοι είναι σε θέση να αναλύσουν με κάθε λεπτομέρεια τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη, και να προτείνουν τη βέλτιστη λύση για κάθε ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη μπορεί να επιτευχθεί μόνο χρησιμοποιώντας καλά εκπαιδευμένα, πλήρως καταρτισμένα και επιδέξια επαγγελματικά στελέχη σαν μέλη της ομάδας, η οποία βλέπει τον πελάτη ως συνεργάτη και υιοθετεί το πρόβλημα του σαν να ήταν δικό τους.


Το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών διευρύνεται με σταθερούς ρυθμούς. Συνεχώς αξιολογούμε σύγχρονες μεθοδολογίες, βέλτιστες πρακτικές, τεχνικές και προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, τα οποία είναι σχετικά με την αγορά στην οποία απευθυνόμαστε, με σκοπό τη δημιουργία σύγχρονων, παγκοσμίου κλάσεως λύσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες με προμηθευτές οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Piccors και τις λύσεις που προσφέρουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.