Τετάρτη 03 Μαρ 2021

Συνεργασίες

Εκτύπωση

Συνεργασία της Piccors με την Navigate Telematics

navigateltd.gr-logoΙανουάριος 2012

Η Piccors συνεργάζεται με την εταιρία Navigate Telematics για την ανάπτυξη εφαρμογών τηλεματικής.

Η Navigate κυριαρχεί στο χώρο της τηλεματικής, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα παρέχοντας τις πιο αξιόπιστες και απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις εντοπισμού θέσης και διαχείρισης οχημάτων και καυσίμων. Η Navigate προσφέρει πραγματικά εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεματικής διαχείρισης στόλου, καυσίμων, φορτίων, οδηγών, εντοπισμού οχημάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Navigate αποτελεί την εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των λύσεων και των εφαρμογών που προτείνει και σας παρέχει την δυνατότητα αναβαθμίσετε τεχνολογικά την επιχείρησή σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, μειώνοντας το κόστος.

 

Εκτύπωση

Η Piccors συνεργάζεται με την CYCOM Business Solutions Ltd

cycomlogoΟκτώβριος 2008

Η Piccors συνεργάζεται με την Κυπριακή εταιρία CYCOM Business Solutions Ltd. Η Piccors αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των εφαρμογών της CYCOM με τη χρήση του Piccors Platform Framework.

Η CYCOM Business Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα Πληροφορικής στην Κύπρο και προσφέρει δυναμικές λύσεις λογισμικού για το σημερινό απαιτητικό και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Η Σουίτα Εφαρμογών της CYCOM αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο συστημάτων, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν και να αφομοιώσουν μέσα από αυτά, τις δικές τους εξειδικευμένες απαιτήσεις. Η Σουίτα Εφαρμογών της CYCOM, συμπεριλαμβάνει εφαρμογές που καλύπτουν Χρηματοοικονομικές Εφαρμογές, Εφαρμογές Αποθεμάτων και Εφαρμογές Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εκτύπωση

Η Τράπεζα Πειραιώς εμπιστεύεται την Piccors για την κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών

piraeusbank-logoΦεβρουάριος 2008

Η Τράπεζα Πειραιώς επιλέγει την Piccors για παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς ιδρύθηκε το 1916 και από το Δεκέμβριο του 1991 έχει παρουσιάσει ταχεία ανάπτυξη εργασιών, μεγεθών και δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα υλοποίησε μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, με σκοπό την εδραίωσή της στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς ηγείται ενός Ομίλου επιχειρήσεων που καλύπτουν το σύνολο των εργασιών και δραστηριοτήτων του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα (universal bank). Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία στο χώρο των μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων, στην καταναλωτική-στεγαστική πίστη και στα άλλα προϊόντα τραπεζικής ιδιωτών, στην παροχή υπηρεσιών κεφαλαιαγοράς και επενδυτικής τραπεζικής, καθώς και στην αγορά της χρηματοδοτικής μίσθωσης. Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, συνδυάζοντας επιχειρηματική ανάπτυξη και κοινωνική ευθύνη, προάγει συστηματικά τις σχέσεις του με τους κοινωνικούς εταίρους του μέσω ειδικών δράσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.  

Εκτύπωση

Η Piccors συνεργάζεται με την IID

iid-logoΣεπτέμβριος 2007

Η Piccors συνεργάζεται με την IID για την υλοποίηση έργου για λογαριασμό μεγάλης ελληνικής τράπεζας. Η Piccors είναι υπεύθυνη για την ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη και διανομή της εφαρμογής η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του έργου.

Η INFOBANK INTERLEASE DSA A.E. είναι η εταιρία που δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου. Με μία μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Η εταιρία έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στους τομείς Χρονομίσθωσης Eπιβατικών Αυτοκινήτων (INTERLEASE), Οικονομικών & εμπορικών πληροφορίών για επιχειρήσεις (INFOBANK) και Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Ψηφιοποίησης Αρχείων (D.S.A.) Οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης απευθύνονται σε εταιρείες ή οργανισμούς που επιθυμούν να μετατρέψουν έντυπα αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή.

Εκτύπωση

Η Piccors γίνεται Value Added Reseller της Intaver Institute Inc.

intaver logoΙούλιος 2007

Η Piccors γίνεται Value Added Reseller της Intaver Institute Inc. Η διάσημη εφαρμογή RiskyProject Professional, για Προχωρημένη Διαχείριση Έργων με Ανάλυση Monte Carlo, διανέμεται τώρα από την Piccors.

Η Intaver Institute Inc. που ιδρύθηκε το 2002, είναι μια ιδιωτική εταιρεία με γραφεία στο Calgary, (Alberta, Καναδάς) και στο Berkeley, (California, USA). Η Intaver Institute Inc. είναι ένας πρωτοπόρος ηγέτης στον τομέα του λογισμικού που αφορά το project management, και προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές λύσεις χαμηλού κόστους για τη διαχείριση των projects και του χαρτοφυλακίου τους. Η Intaver πιστεύει ότι η εξελιγμένη τεχνολογία που βασίζεται στην επιχειρησιακή έρευνα μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στη διαχείριση έργων (project management) και δημιουργεί εμπορικές εφαρμογές, παρέχει εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες, και πραγματοποιεί επιστημονική έρευνα στον τομέα της λήψης αποφάσεων και της ανάλυσης κινδύνου. Η Intaver Institute Inc. είναι πωλητής της εφαρμογής RiskyProject που βοηθάει τα διευθυντικά στελέχη να κάνουν προγραμματισμό έργων, ποσοτική ανάλυση κινδύνου, και μετρήσεις απόδοσης έργου.