Πέμπτη 02 Ιουλ 2020
Εκτύπωση

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Piccors συνεργάζεται με επιχειρήσεις που έχουν μεγάλους στόχους και ιδέες. Για την επίτευξη των στόχων αυτών αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, κατασκευή και βελτίωση ιστοσελίδων, με σύγχρονη και καλαίσθητη εμφάνιση, και μέγιστη λειτουργικότητα.

Κύρια επιδίωξή μας είναι η όσο το δυνατότερο καλύτερη θέση της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, εξασφαλίζοντας περισσότερες επισκέψεις σε αυτήν. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, χρησιμοποιούμε νόμιμες και αποτελεσματικές μεθόδους προώθησης και κατάταξης (SEO - Search Εngine Οptimization), ακολουθώντας τις προτάσεις και οδηγίες των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing κλπ).

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στη σωστή σχεδίαση, την όμορφη παρουσίαση και τη βέλτιστη λειτουργικότητα της σελίδας εξασφαλίζοντας μεγαλύτερους χρόνους παραμονής των υποψήφιων πελατών στον ιστότοπο (site) και κατ΄ επέκταση περισσότερες πωλήσεις.

Για να επιτύχουμε τα παραπάνω, χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία κατασκευής και διαχείρισης (CMS) ιστότοπων και τα ενισχύουμε με Flash Animations και εξειδικευμένες λειτουργίες.

Στην Piccors παρέχουμε φιλοξενία, διαχείριση και υποστήριξη ιστότοπου, με σημαντικά οφέλη για τους πελάτες μας:

  • Απαλλαγή από την ανάγκη απασχόλησης εξειδικευμένου προσωπικού από τη μεριά του πελάτη.
  • Συνεχής ανανέωση του ιστότοπου - παραλαβή νέου υλικού σε ηλεκτρονική μορφή μέσω e-mail και δημοσίευση του στον ιστότοπο.
  • Διαχείριση λογαριασμών e-mail.
  • Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης στη διαχείριση και συντήρησή τους.
  • Προσαρμογή ή ανακατασκευή Προτύπων Ανοιχτού Λογισμικού (Open Source) εξασφαλίζοντας εξατομίκευση και μοναδικότητα.
  • Open Source CMS Integration & Customization (Joomla, WordPress, Drupal, Mambo, PHP-Nuke, XOOPS, TYPO3, Plone, MoinMoin, Django)
  • Εκπαίδευση στην διαχείριση CMS και e-shop.